Suroviny
100 - 200 g vepřové kýty (krkovice) - může být i telecí nebo drůbeží maso
1 velká paprika
1 cuketa
2 plátky pancetty nebo kvalitní slaniny
1 cibule
1 stroužek česneku
lžíce hořčice
1 menší až střední brambora
1 lžíce oleje
lžička tymiánu
snítka tymiánu
Postup
Předehřejeme si troubu na 180 stupňů. Bramboru oloupeme a nakrájíme na silnější kolečka. Maso osolíme a dáme na rozpálenou pánev zatáhnout max. 1 min z každé strany. Potom maso potřeme z obou stran hořčicí. Papriku s cuketou nakrájíme na kostky, cibuli na kolečka. Vše dáme do malého pekáče, přidáme brambory, plátky pancetty, maso, tymián a zakápneme lžící oleje a lžící vody. Dáme péct do trouby do změknutí masa a zeleniny, cca 30 minut. Nakonec můžeme dochutit solí a pepřem.