S výživou jsem se podrobně a do hloubky seznámila na vysoké škole. Získala jsem sice velké znalosti, ale jen teoretické. Některé už dokonce dnes ani neplatí. Po studiu jsem se profesně věnovala výživovému poradentství a trenérství. A tady nastal zlom. Zjistila jsem, že získané univerzální pravdy, principy a poučky nefungují. Výživa je o lidech, o jejich osobních potřebách, zvyklostech. Zvolila jsem si tedy cestu věnovat se každému individuálně. A naučit lidi (klienty), že jejich klíč ke zdraví a kvalitnímu životu spočívá především v jídle. Mým snem bylo vydat knihu o zdravém stravování.
Prošla jsem si vrcholovým sportem na evropské úrovni, těhotenstvím, kojením, ztrátou energie, nezvladatelnou únavou. Jsem máma dvou předškoláků a uvědomuji si, že v každé etapě života je výživa klíčová. Jak u dětí, sportovců, dospělých, seniorů, tak i u žen v průběhu celého mateřství i klimaktéria.
V Jídlotopisu mám na starosti převážně koučinky a nutriční vyváženost jídel. V komunikaci na sociálních sítích Jídlotopisu přispívám hlavně tématy o výživě - jak ji porozumět, jak k ní přistupovat a z čeho vycházet, na čem jídla stavět.
Nejsem žádná profesionální kuchařka a ani nemám ambice se jí stát. Vystudovala jsem marketing, pracovala převážně v médiích a na manažerských pozicích. Vždycky jsem koketovala s myšlenkou vydat vlastní kuchařku, protože jídlo bylo, je a bude neodmyslitelnou součástí mého života.
Ráda poznávám nové chutě, experimentuji v kuchyni, zkouším nové recepty. Baví mě u jídla ta nekonečná inspirace a kreativita. Jídlo je pro mě zážitek, emoce, relax a vášeň, kterou ráda sdílím se svou rodinou i přáteli. Nemám ráda nudu na talíři.
V Jídlotopisu mám na starosti přípravu receptů a vše kolem jídla, komunikaci na sociálních sítích Jídlotopisu a marketingovou komunikaci.